prev
next

Welkom bij Renovia

Uw partner voor (t)huis

Jeroen Tinnemans heeft reeds een jarenlange ervaring in de bouwwereld en zijn kennis van deze branche bundelt hij in Renovia. Met een vernieuwde en vernieuwende aanpak zet hij deze ervaring in voor u als particuliere of als zakelijke klant. Welkom bij Renovia!

Bouwen, verbouwen of renoveren

Of u nu wilt verbouwen, nieuw bouwen of renoveren? Wij staan u graag, met kennis en kunde, bij.

Want het zijn geen alledaagse beslissingen die op u af komen.

“Ik zal u, spreekwoordelijk, aan de hand nemen en door het traject van beslissingen loodsen.”

En hij zal u verrassen door zijn verfrissende blik op de bouwwereld. Zijn ideeën zijn net even anders en hij zal u tot nadenken aanzetten over hoe uw woning, kantoor of restaurant er straks uit komt te zien. Met altijd uw wensen centraal. Want het gaat uiteindelijk om uw woon- of werkomgeving. U moet zich daar thuis voelen, het moet bij u passen.

Transparant in tijd en kosten

Renovia heeft zich omringd door professionals uit de bouwwereld, uit alle sectoren. Daarmee garanderen wij dat uw huis, kantoor of restaurant door vakmensen zal worden gebouwd en door vakmensen zal worden opgeleverd. Met duidelijke afspraken over tijd en transparantie in de kosten. Dit zal voor u nooit een verrassing zijn.

“Ik hoop dat u bij de oplevering aangenaam verrast zult zijn! Dat is mijn drive”

Schade aan uw woning

Een voor u minder aangename tak van ons bedrijf is de schade-afwikkeling aan uw woning.

Stormschade, inbraakschade, waterschade of brandschade. Het brengt vaak veel zorgen met zich mee. Wij zorgen ervoor dat dit allemaal spoedig en snel weer opgelost wordt.

Ook hier werken we uitsluitend met professionals. Omdat Jeroen vindt dat juist in deze gevallen snel en adequaat gehandeld moet worden.

“Schade aan een woning veroorzaakt niet alleen bouwkundig schade, maar ook emotionele schade. Daar wil ik zorgvuldig mee omgaan en mijn klanten zoveel mogelijk ontzorgen”

Laatste ontwikkelingen in de bouw

Wij zorgen ervoor dat we continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de bouwwereld. Architecten, leveranciers, opdrachtgevers, verzekeraars en experts. Continu zijn wij in gesprek en bouwen we aan onze kennis. Zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken.

Ik hoop u snel te mogen spreken.

Hartelijke groet,

 

Jeroen Tinnemans