Over ons

Renovia vernieuwt, verbouwt en verrast

Deze website heeft een korte doorlooptijd. Jullie zijn er zo doorheen, omdat hier alleen te lezen is wat in onze ogen belangrijk voor jullie is. Geen ballast. Heldere taal.

Eigenlijk is dat een goede weergave van de werkelijkheid. Zo werken wij ook in de projecten die wij uitvoeren. Wat is er nu fijner, dan dat jullie vóór en tijdens de verbouwing of renovatie van jullie woning precies weten waar jullie aan toe zijn. Door duidelijk te zijn, hebben we al heel wat particulieren in Limburg dat prettige Renovia-gevoel bezorgd.

Die duidelijkheid zit in de taal die we spreken. Onderling, tegen collega’s en leveranciers die het werk uitvoeren. Maar vooral ook tegen jullie en, niet te vergeten, tegen jullie buren. Want verbouwen is vooral ook rekening houden met de omgeving. Ook dat kunnen jullie aan ons overlaten.Duidelijkheid voorop

We zijn heel duidelijk in ons plan van aanpak en in de planning die we maken. Jullie weten wat we wel (en niet) gaan doen, binnen welk tijdsbestek en tegen welke vergoeding. Natuurlijk hebben we op sommige factoren helaas geen invloed. Maar ook daar zijn we dan weer heel erg duidelijk over. Loopt iets anders dan verwacht, dan zijn jullie de eersten die het horen.Vanaf de start gaan we verder

Sommige zaken verwacht je niet direct van een bouwbedrijf. Dat wij jullie verhuiswagen regelen bijvoorbeeld, inclusief de tijdelijke opslag van jullie eigendommen. Of dat wij helpen bij het zoeken naar tijdelijke woonruimte.

Wat we ook doen: de gerealiseerde kwaliteit in het interieur en exterieur doortrekken naar de buitenruimte in samenwerking met een tuinarchitect.
Zelfs het compleet inrichten van de vernieuwde woning in overleg met een interieurvormgever kunnen jullie aan ons toevertrouwen.

Duurzaamheid, domotica en design

Vertel ons jullie bijzondere wensen

Het zijn slechts drie onderwerpen die wij voor jullie kunnen meenemen in een project, als daar behoefte aan is. Bij Renovia volgen we de laatste ontwikkelingen en trends op de voet.

We adviseren, waar nodig samen met partners, graag over thema’s als energiezuinig bouwen, subsidies voor het vergroenen van een woning, domoticaoplossingen of de inrichting van een woning. Want ook dat zijn belangrijke bouwstenen die bijdragen aan jullie uiteindelijke wooncomfort. Daar voelen wij ons verantwoordelijk voor.


Vertel ons jullie bijzondere wensen

Hebben jullie verbouw- of renovatieplannen?

Dankjewel dat jullie aan Renovia denken als bouwpartner. De volgende stap is wat ons betreft een persoonlijke kennismaking. Zo krijgen jullie een goede eerste indruk van ons en wij van jullie plannen en natuurlijk jullie woning. Maak gebruik van het contactformulier, maar liever bel ons. Tot snel.

Bel 0475 21 18 13